Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 102.8 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Brioche "super bonne"
3h
Gâche vendéenne
3h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
3h 25 min.
Pain cocotte
2h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Petits pains suédois
16 Std.
Baguette express
2h 35 min
Miniviennoiseries express
5h 20min