Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 102.8 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au chocolat
24sa
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24sa
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche "super bonne"
3h