Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 31.2 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata fredda d'estate
1hod.
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2hod. 40min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Polenta ai porri
1h 5 min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1ωρ. 30 λεπτ.
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Vellutata di porri
40 λεπτ.
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di zucca
30 λεπτ.
Crema di finocchi
35 λεπτ.