Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 carciofi puliti e a fettine sottili (possibilmente di Albenga)
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
- 900 g di acqua
- 300 g di farina di ceci
- 1 cipollotto a metà
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 33.4 g
- Yağ
- 19.4 g
- Lif
- 10.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Cappon magro
4h 30min
Stroscia di Pietrabruna
50 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Brandacujun
45 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Bagna cauda
35 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Panissa
45 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min