Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri-Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 g frische Korianderblätter
- 10 g frische Petersilienblätter
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 100 g natives Olivenöl extra
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
Sirloin Steak mit Erdäpfeln
- 600 g Wasser
- 700 g heurige Erdäpfel, ungeschält, geviertelt
- 2 EL natives Olivenöl extra
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 - 4 Sirloin-Steaks (gesamt ca. 1000 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2409 kJ / 574 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Sauce Béarnaise
20min
Hähnchen Teriyaki
2u.
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2u.
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3sa 15 dk
Teriyaki-Lachs
40min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Rindfleisch-Tatar
30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Vitello Tonnato
48u.