Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1 godz. 10 min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min