Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Sauce Choron
20 min
Sauce Béarnaise
40 min
Bouillabaisse
1 godz.
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Edelfischragout
35 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Eggs Benedict
30 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1h 15min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min