Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Andalusische Fischsuppe
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Muschelsuppe
40 Min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35min