Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 Std. 20 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2óra 50p
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Mallorquinische Fischsuppe
35 min