Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Sopa miso
40min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 Min
Sopa de miso con vegetales
20min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Sopa de pollo asiática
45 Min
Curry verde thai vegetariano
35min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Sopa de miso
25 Min
Quinoa bowl con hongos
45 Min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Ramen japonés
1h 40min