Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait de soja
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1173 kJ / 278 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Conchiglie au potiron
40 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto au potimarron
1h