![Asparagus Stem Soup Asparagus Stem Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8518BE1-5AC3-4871-AFDA-1762613AED45/Derivates/64589d70-c88b-4344-8b2d-4eae18b7a53e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
veya crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 884 kJ / 213 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Taramasalata
15min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Artichokes Romana
50min
Cream of Asparagus Soup
15min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Spinach and Parmesan Soup
45min