Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Tourte aux blettes
13 Std.
Gratin de blettes
1 Std.
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min