Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pour les boulettes
- 40 g de filet de dinde, sans peau, coupé en morceaux
- 1 pincée de cumin en poudre
- 20 g de raisins secs
Pour la purée
- 300 g d'eau
- 300 g de panais, pelé et coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 40 g de lait entier
- 10 g de beurre, coupé en petits dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 232 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée aux trois racines
45 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Purée de carottes
30 Min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min