Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Malfatti
- 700 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 600 g di spinaci freschi in foglia
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 90 g di burro
- 200 g di ricotta fresca
- 3 uova
- 150 - 180 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro sciolto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 49.1 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2u. 40min
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Canederli allo speck
2u. 40min
Spatzle agli spinaci
1h
Salsa tartara
10 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 dk