Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Malfatti
- 700 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 600 g di spinaci freschi in foglia
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 90 g di burro
- 200 g di ricotta fresca
- 3 uova
- 150 - 180 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro sciolto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 49.1 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15 phút
Canederli allo speck
2h 40min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di polenta
25min
Spatzle agli spinaci
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min