Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 316.9 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min