Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 316.9 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Lemon and caper aioli
15 dk
Smoked salmon mousse
5 Min
Smashed pea and bean dip
30min
Pâtè with Riesling
3h
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Scallops with pea purée
25 Min
Leek and smoked salmon dip
55min