Cihazlar ve Aksesuarlar
Smoked trout pâté
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
316.9 mg
Protein
17.7 g
Kalori
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Yağ
38.4 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
16.9 g
Karbonhidrat
1.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lemon and caper aioli
15 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 h 30 min
Pears in red wine
3 h 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Gluten free chicken and leek pies
3 h 20 min
Taramasalata
15 min
Gin-cured ocean trout salad
30 h 20 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Rhubarb and strawberry fool
2 h 15 min
Baked salmon cheesecake
26 h 35 min
Salsa verde
5 min
Marzipan
10 min