Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 70.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Salsa verde
5min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20 min
Gin-cured ocean trout salad
30sa 20 dk
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Rueben sandwich sauce
5min
Stewed fruit compote
55 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Scallops with pea purée
25 min