Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 70.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Rich tomato relish
2h 15 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24sa 30 dk
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Candied spiced pumpkin
24sa 30 dk
Duck confit with lentil & orange salad
15sa 40 dk
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Scallops with pea purée
25 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24sa 35 dk
Mint sauce
5 dk