Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de patatas chascadas
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de congrio abierto (en trozos de 2-3 cm)
- perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30min
Guiso de patatas con mejillones
30min
Patatas a la riojana
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Porrusalda con calabaza
50min
Cardo a la cerveza
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Marmitako
40min