Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 722.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de pescado donostiarra
1h
Borrajas con gambas
40 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Txangurro
1h 10min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Cardo a la cerveza
25min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min