Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 722.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Borrajas con gambas
40min
Sopa de pescado donostiarra
1h