Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de chirlas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 15 minutos)
- 3 cucharadas de cilantro fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 500 kJ / 120 kcal
- Protein
- 8.32 g
- Karbonhidrat
- 0.39 g
- Yağ
- 9.41 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sepia al ajillo
25 min
Almejas a la marinera
30 min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Cigalas al ajillo
20min
Gambas al ajillo
15min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Mejillones al vino
30 min
Mejillones al limón
30 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Almejas a la sidra
15min
Berberechos al natural con limón
2 Std. 15 Min
Coquinas al ajillo
1 Std.