Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust Pastry
- 60 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 65 g water, ice cold
- ½ tsp fine sea salt
Béchamel Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 30 g plain flour
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 large eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 150 g smoked salmon, cut in strips (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1636 kJ / 392 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Sodyum
- 947 mg
Alternatif tarifler
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Pea and Courgette Tarts
1sa
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Crab Tart
2h 30min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2sa
Salmon and Courgette en Croute
1sa
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min