Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Schalotten, halbiert (ca. 80 g)
- 350 g Porree, weiße Teile, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1000 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- Salz
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2001 kJ / 479 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema catalana
40min
Paprikasuppe bicolor
1 godz.
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Gazpacho
20min
Gazpacho Andalusia
40min
Zitronentarte mit Baiserhaube
2 godz. 30 min
Zabaglione
15 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Erbsen-Minz-Suppe
40min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 godz.
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min