Salmorejo

4.8 35 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • natives Olivenöl extra
    150 g
  • Eier hartgekocht (zum Garnieren)
    4
  • Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)
    100 g
  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • Rispentomaten
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Essig
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 13.04 g
Kalori 1771 kJ / 424 kcal
Yağ 33.19 g
Karbonhidrat 18.15 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...