Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Surimi (Krebsfleischimitat)
- 2 hart gekochte Eier
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft
- 200 g Mayonnaise
- 2 Lauchzwiebeln, in Ringen
- Salz
- Pfeffer
- 1 Baguette, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tomato Tonnato
15 Min
Geflügellebercreme
5h 30min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Oliviersalat
3h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Gefüllte Blinis
55 Min