Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kimchi
120sa
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Tintenfischsauce
40 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min