Cihazlar ve Aksesuarlar
Pulpo
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 Portionen
Malzemeler
-
Möhren in Stücken50 g
-
Fenchel in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert30 g
-
Knollensellerie in Stücken50 g
-
Staudensellerie in Stücken50 g
-
Knoblauchzehen2
-
Salz½ - ¾ TL
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Rotwein, trocken250 g
-
Wasser250 g
-
Pulpo Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)600 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Protein
25 g
Kalori
477 kJ /
114 kcal
Yağ
2 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Andi Schweiger
9 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Seafood-Eintopf
50 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Muscheln in Weißweinsud
35 Min