Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1ωρ. 30 λεπτ.
Fondue Chinoise
2hod. 40min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1ωρ. 30 λεπτ.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 λεπτ.
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10 min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 λεπτ.
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h