Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Fleischtomaten, halbiert, Strunk entfernt
- 500 g Strauchtomaten, halbiert, Strunk entfernt
- 50 g Weißbrot
- 30 g Sherryessig
- 60 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Gurke, geschält, in Stücken (ca. 400 g)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 60 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 1 ½ EL grobes Salz, nach Geschmack
- 1 EL brauner Zucker
- frische Basilikumblätter, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Gazpacho
20min
Vichysoisse
3 Std.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Bouillabaisse
1h
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min