Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 40 g Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zweige Estragon, abgezupft
- 10 g Kerbel, ohne Stiele
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Rosmarinnadeln
- 200 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
- 5 g Zitronenschale (z.B. 1 Pck. geriebene Zitronenschale von Dr. Oetker)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 6681 kJ / 1596 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 171 g
Alternatif tarifler
Salsa Verde
5 Min
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Salsa Verde
10min
Caponata-Crostini
4 Std. 40 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Mojo Amarillo
45 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4 Std. 40 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min