Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 Min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Fisch-Piccata
1 Std.
Garnelencocktail
30 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.