Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1850 kJ / 442 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1sa 20 dk
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Tomato Tonnato
15 min