Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1 Std. 10 Min
Fischcurry
45 min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 min
Rotes Fisch-Curry
30 Min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Winter-Kabeljau
1h 30min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Meeresfrüchte Korma
40 min