Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 1 TL Salz
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Stängel Minze, abgezupft
- 30 g Apfelessig
- 20 g Honig, flüssig
- 30 g Sojasauce
- 20 g Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Pfeffer
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- 70 g Kokosraspeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1826 kJ / 436 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 11.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 Std. 30 Min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10min
Rotkohl-Slaw
50min
Coleslaw
10min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10min
Kürbis-Taboulé
10min
Creolischer Coleslaw
2 Std. 10 Min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min