Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coleslaw
10 min.
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min.
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
20 λεπτ.
Blumenkohl-Taboulé
2 Std. 25 Min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 λεπτ.
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 λεπτ.
Kürbis-Taboulé
10 min.
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min.
Rotkohl-Slaw
50 min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min.
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min.
Blumenkohl-Cashew-Salat
45min