Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 Min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1hod. 30min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40 min
Rotkohl-Slaw
50 Min
Coleslaw
10 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 Min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min