Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ingwersud
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Olivenöl
- 50 g Honig
- 30 g Weißweinessig
- 1 rote Chilischote, frisch, leicht eingeritzt
- 8 Wacholderbeeren, angedrückt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 4 Lorbeerblätter, klein
- 8 Stängel Thymian
- 5 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Wasser
Gemüse
- 600 g Wasser
- 400 g Rote Bete, klein, mit Schale
- 400 g Topinambur
- 300 g Möhren, mitteldick, längs geviertelt
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
Vinaigrette und Fertigstellung
- 1 Schalotte, halbiert
- 150 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- 40 g Öl
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 120 g Strauchtomaten, entkernt, in kleinen Würfeln (1 cm)
- 1 Prise Zucker
- 20 g Weißweinessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Weihnachtlicher Rotkohlsalat
40 Min
Pastinakenpuffer
40 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Grünkohlcremesuppe
45 Min