Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 150 g Birne, reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal, in dünnen Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Topinamburpüree
40min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 Std.