Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 150 g Birne, reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal, in dünnen Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe
35min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 Min
Lauwarmer Romanescosalat
40 Min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min