Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 huevos duros
- 2 dientes de ajo
- 1 tarro de espárragos blancos con su líquido (340 g)
- 1 tarro de espárragos verdes (180 g escurridos)
- 20 g de vinagre
- 50 g de miga de pan blanco
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 798 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Salmorejo
10 min
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Crema fría de aguacate
5 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Ajoblanco
5 min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Gazpacho de hierbabuena
10 min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Gazpacho de espárragos blancos
1 godz. 5 min
Ajoblanco de melón
8h 45min
Salmorejo de remolacha
30min