Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1160 kJ / 278 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de judías rojas
35 min
Pochas a la navarra
40 min
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 min
Fabes con pulpo
45min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Pote gallego de repollo
2 godz. 40 min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min