Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1160 kJ / 278 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Patatas a la riojana
40min
Pote asturiano
26h 30 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Marmitako
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Filloas
1 Std.
Sukalki
2 Std.
Orejas de carnaval
30 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min