Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 250 g de fromage squacquerone
- 1 - 2 pincées de sel, et un peu pour la pizza
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 2 bouquets de roquette, hachés grossièrement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 godz.
Sauce feta-yaourt
10 Min
Pizza à la farine d'épeautre
1h 55 min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 godz.
Focaccia aux olives
2h
Pissaladière
3h
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Salade César
30 min
Pizza XXL
3h