Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Mini-calzones végétariennes
2 godz.
Crêpes à la ricotta et aux épinards
1 godz. 40 min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1h 15 min
Falafels
24h
Fatayers aux épinards
2h 5 min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 dk
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 godz. 45 min
Samoussas végétariens
55 min
Falafels aux lentilles et chou-fleur
2h 50 min