Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chaussons aux épinards, dip vert
2h 10 min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h
Mini-calzones végétariennes
2h
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13hod.
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 godz. 35 min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Pastilla veggie
1h 15min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Falafels au four
40min