Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 165 g ), abgetropft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weißweinessig
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Erbsen-Nudel-Salat
2 Std. 15 Min
Bunter Graupensalat
40min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 godz. 40 min
Pesto-Weizen-Salat
30min
Kichererbsensalat
35 Min
Konfettisalat
2u. 45min
Kichererbsensalat
15min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1h
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min