Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 165 g ), abgetropft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weißweinessig
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Kichererbsensalat
15 Min
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50min
Pesto-Weizen-Salat
30min
Bunter Graupensalat
40min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Kichererbsensalat
35min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40 min.