Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 120 g Fenchel, geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
- 2 Eier
- 120 g Schmand
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 378 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Tarte
1h 30min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15p
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30p
Gemüsetarte
1 Std.
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30p
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1h 30min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30p
Schwarzwurzel-Haselnuss-Risotto
30p
Grünes Risotto
35p