Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di pasta secca tipo ziti, spezzati
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2492.4 kJ / 595.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 511 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Sartù di riso
1h 25min
Pastiera
15 godz.
Pasta e patate con provola
1 Std.
Struffoli
1 Std.
Pasta patate e provola
55 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Migliaccio
1 Std. 30 Min