Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di pasta secca tipo ziti, spezzati
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2492.4 kJ / 595.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 511 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pizza di scarola
3h 30min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Pasta patate e provola
55 Min
Struffoli
1 Std.
Roccocò
2 Std.
Friarielli e salsiccia
50 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pastiera napoletana
15 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min