Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (isteğe bağlı)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolle
-
150
g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
veya 150 g di pancetta di maiale, a cubetti - 350 g di spaghetti
- 3 uova
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 63.2 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta alla bagossa
50min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min