Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 50.1 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto rosso
15 Min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Aroma di capperi
4h 10min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Agliata verde
15 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa rubra
30min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min