Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Polenta
1hod.
Gnocchi alla romana
1h 15min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5 Std. 20 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1hod. 20min
Risotto pere e Taleggio
40 λεπτ.
Gnocchi di polenta
25min
Malfatti bergamaschi
40 λεπτ.
Riso e porri
30 λεπτ.
Penne integrali con fonduta di porri
50 min
Risotto ai porri e burrata
35 λεπτ.