Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 Min
Gnocchi di polenta
25min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1 Std.
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min