Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1h 15min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Polenta
1h
Minestra di castagne
1h 40min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min