Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Paté di funghi
1h 30min
Crostoni saporiti
35min
Paté di olive
10min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Tartine tonno e ceci
30min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Crostoni alla salsiccia
15min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Tris di salse per aperitivo
30min