Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 105.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Zabaione
15 Min
Zuppa di rape
40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Bagna cauda
35min
Zabaione (TM6)
15 Min
Porri in crema delicata
35min
Semolino dolce
1 godz.