Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 105.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in crema delicata
35 min
Budino al semolino e uvetta
1h 30min
Carote al Marsala
25 min
Paciarella
1h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Panissa vercellese
35 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Zabaione all'anice
15min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Semolino dolce
1h
Bagna cauda
35 min