Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Butter
- 40 g Zwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Radicchio, in dünnen Streifen
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne lisce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Berner Rösti
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Graupenrisotto mediterran
50 min
Gemüse-Fideuà
40min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 godz. 15 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min