Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Hefe
- 1 Prise Zucker
- 560 g Wasser
- 75 g Sauerteig (Fertigprodukt)
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 20 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 558 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3h
Landbrot Backhausart
1h 40 min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Bergisches Urbrot
17 Std.
Krustis
3h 30min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Allgäuer Seelen
1h 20min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 phút
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Schweizer Bauernbrot
7h
Dinkelkruste
2h 20 phút
Baguette Rustica
4 godz. 20 min