Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Rosinen
- 50 g Apfelsaft
- 270 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Rosinenbrötchen
2 Std. 30 Min
Berliner Brot
45 Min
Quark-Hefe-Taler
2 Std. 15 Min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Rosinenstuten
3 godz.
Apfeltaschen
2小时 40 分钟
Streuseltaler
1h 45 min
Quarkstuten
1 Std. 20 Min
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35min
Puddingbrezel
2 Std. 30 Min
Mohnstriezel
2 Std. 15 Min