Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
40min
Sabayon sucré
30min
Chutney de poires
55min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Sauce gribiche
15 dk
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Waterzooï
1h 15min
Sauce bordelaise
45 Min