Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon
15min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Crème d'huître
35 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Sabayon au citron
15min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min