Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
veya 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 576 kJ / 139 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Rouille
10 λεπτ.
Soupe de poisson
20 Min
Soupe au pistou
40min
Ragoût de langouste
1 Std. 35 Min
Pissaladière
3h
Oreillettes
3h 40min
Pompes à l'huile
3h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Sauce rouille
10 λεπτ.
Cabillaud façon aïoli
1h
Aïoli traditionnel
10 λεπτ.