Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 213 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Cocktail du printemps
5 Min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 Min
Soupe de pommes vertes
15 Min
Gaspacho sucré-salé
5 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 Std. 15 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2sa 30 dk
Gaspacho de betterave
10 Min
Boisson au persil
10 Min