Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
veya 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1hod. 15min
Lachs-Tatar
5 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min