Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
veya 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Lachs-Tatar
5 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2óra 15p